A régi város Teljes Film Magyarul Ingyen Online


A régi város Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. A régi város Teljes Film

A régi város –

     Manchester by the Sea

amerikai dráma, 2016

A régi város Teljes Film Magyarul

A régi város Teljes Film Magyarul

  • magyar bemutató: 2017. február 23.
  • amerikai bemutató: 2016. november 18.
  • rendező: Kenneth Lonergan
  • főszereplők: Casey Affleck, Michelle Williams, Lucas Hedges, Kyle Chandler, Gretchen Mol, C.J. Wilson
  • gyártó studió: Amazon Studios, Roadside Attrractions

Lee Chandler (Casey Affleck) egy alagsorban él Bostonban és házfelügyelőként dolgozik. Egész álló nap havat lapátol, lefolyót csutakol és víz – vezetéket buherál, fúr, farag, estére meg totál egyedül leissza magát a sárga földig.
Nincsen senkije és nem is akarja azt, hogy legyen bárkije is. Amikor a problémákat már nem lehet tovább növelni, egyszer csak csöngeni kezd Lee mobilkészüléke és a mozzanatból, ahogyan érte nyúl, már egyből sejtjük, hogy emiatt a telefon hívás miatt történt eddig minden. A fiú elhajítja a hólapátot és hazasprintel a szülővárosába, Manchester-by-the-Sea-be, az első útja azonban a klinikához tart, ahol Joe-t, a fivérét (Kyle Chandler) már csak sajnos az alagsori halottasházban láthatja újra. Lee-nek a megdöbbenésen túlmenően ezekután már „csak” annyi a feladata, hogy közölje a szívrohamban meghaltt testvér tizenhat esztendős kisfiával, Patrickkel (Lucas Hedges), hogy mi történt, lebonyolítsa Joe temetését és kezdjen valamit bátyjának végrendeletével, amelyben őt nevezte ki a fia gondviselőjéül. Az anti – szociális Lee és a városban jól mozgó, helyismerettel rendelkekő kisfiú is a maga módján siratja Joe-t, és mind a ketten tisztességesen megküzdenek a saját maguk démonaival, a kissrác az édesapa nélküli eljövendő sötét árnyaival, Lee pedig a közelmúlt, egy fatálisan elrontott élet démonaival.

Kenneth Lonergan harmadik mozija a méltánytalanul csekély emberhez eljutott előző filmhez, a Margarethez hasonlóképpen egy gyönyörűen ívelő, a legaprányabb részletekig professzionálisan felépített bűn és bűnhődés sztori csupa szuperül megírt, szerethető egyéniséggel. Az A régi várossal kétséget kizáróan eddigi pályafutásának csúcspontjára érkezett író-rendező olyan magától egyértelmű naturalitással mutatja be a drámai állapotban rejlő, középszerűnek tűnő emberi momentumokat, hogy az már maga a teljes versművészet.

 

A régi város előzetes:

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE