A sötét ötven árnyalata Teljes Film Magyarul Ingyen Online


A sötét ötven árnyalata Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. A sötét ötven árnyalata Teljes Film

A Sötét Ötven Árnyalata-
Fifty Shades Darker

amerikai dráma, 2017
A sötét ötven árnyalata Teljes Film
  • magyar bemutató: 2017. február
  • amerikai bemutató: 2017. február 10.
  • rendező: James Foley
  • főszereplők: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Bella Heathcote, Eric Johnson, Robinne Lee, Fay Masterson
  • további részek: Az ötven árnyalat filmek

Mindazonáltal A szürke ötven árnyalata távolról sem aratott nagy sikert a nézők és a kritikusok körében, ennek ellenére magasztos összeget hozott a konyhára. Oly mértékben, hogy a továbbvitel megkérdőjelezhetetlen volt. A szürke immáron sötét lett, de az árnyalatainak mennyisége nem változott meg.

A sebesült Christian Grey (Jamie Dornan) úgy határoz, hogy megint csak megpróbálja elbolondítani a fejét a csodás Ana Steele-nek (Dakota Johnson). A lány ennek ellenére totálisan új, időszerű elvárásokat szab a kapcsolatban. Chirstian ezzel szemben végül is így meg kapja az olyannyira áhítozott második sanszot. Bajnokaink lassan, de eléggé biztosan elkezdenek hinni egymásban, a kapcsolatuk pedig úgy néz ki, hogy végre-valahára valóban szilárddá és asszertívvé válhat. Ekkor viszont előkerül egy-két sötét illető Christian múltjából, akik szignifikáns fenyegetettségbe csavarják a szerelmes pár kollektív jövőjét.

A trilógia második és harmadik epizódját egy időben forgatták le, A sötét ötven árnyalata 2017 februárjában, amíg A szabadság ötven árnyalata 2018 februárjában kerül ezt követően a mozikba.

A sötét ötven árnyalata gigantikus dicsőségű A szürke ötven árnyalata világszerte milliók által várva várt folytatásának  szinkronos film előzetese:

A sötét ötven árnyalata előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE