Arany Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Arany Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Arany Teljes Film

Arany (Gold)

amerikai dráma, 2016

  • magyar bemutató: 2017. február 16.
  • amerikai bemutató: 2016. december 25.
  • rendező: Stephen Gaghan
  • főszereplők: Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard, Corey Stoll, Toby Kebbell, Stacy Keach

Az Oscar-nyertes Stephen Gaghan direktor ez úton az úgy szintén aranyszobor birtokos Matthew McConaughey főszerepében készítette el legújabb mozi filmjét. Az Arany központjában a címben szereplő nemesfém és az azt átfogó gazdagság és uralom van.

Történet

Kenny Wells (Matthew McConaughey) egy csavaros eszű figura, aki tele van elképzelésekkel. A legnagyobb vágya, hogy ezeket megvalósítsa, ámde pénz nélkül nem számíthat túl sok szépre, jóra .Csakhogy főhősünk nem az az ember, aki olyan könnyedén lemondana az álmairól és arról, hogy végre gazdag ember lehessen. Úgy határoz végül dupla vagy semmi alapon kell agyalnia, ennek következtében egy vállalkozó kaliberű geológussal (Edgar Ramirez) neki vetik magukat az indonéz dzsungelnek, abban bizakodva, hogy aranyra lelnek. A páros megérzése pedig be is bizonyosodik, szédít mennyiségű nemesfémere bukkannak.

A felfedezésüknek pillanatok alatt híre megy, így hát cégük részvényeit hirtelen szétszedik, a két pali pedig már egy szempillantás alatt a Wall Street-is királyok között találja magát. Wells pedig törekszik is a vagyon és a jólét minden egyes privilégiumát kiélvezni. Orbitális bulikat ad, ahol megszokottak a bombázók és magasztos, pazar életbe kezd. Ezt ugyanakkor indonéz hatóságok és az FBI sem nézik ölbe tett kézzel, feltűnik nekik Wells gyorsan jött gazdagsága. Ám a kérdés azonban az, hogy Wells vajon velük is szembe mer-e állni. Erre elég nagy az esély, ugyanis a megszerzett tulajdonaihozhoz minden áron ragaszkodik.

Szereplők

Bryce Dallas Howard, Matthew McConaughey, Toby Kebbell, Rachael Taylor, Edgar Ramírez, Corey Stoll, Michael Landes, Bruce Greenwood, Stacy Keach, Bill Camp, Timothy Simons, Macon Blair, Lora Martinez-Cunningham, Dylan Kenin, Kristen Rakes

Arany előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE