Bezárva Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Bezárva Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Bezárva Teljes Film

Bezárva –

Shut In

amerikai-francia-kanadai thriller, 2016
Bezárva Teljes Film
  • magyar bemutató: 2016. november 24.
  • amerikai bemutató: 2016. november 11.
  • rendező: Farren Blackburn
  • főszereplők: Naomi Watts, Oliver Platt, Charlie Heaton, David Cubitt, Jacob Tremblay
  • gyártó studió: EuropaCorp
Naomi Watts 2016-ban egy ropogós borzongós filmben jelenik meg újra a mozik filmvásznain. A Bezárva egy gyermekpszichiáter történetét regéli el, aki egy kisfiú után böngészik egy végzetes hóvihar után.

Mary (Naomit Watts) a hitvese közlekedési balesete óta nem saját maga. Ez pedig nem is meglepő, hiszen a szerencsétlenségben nem csak a párja, hanem a gyereka is távozott az élők sorából. Stephen (Charlie Heaton) ugyan túlélte a katasztrófát, de teljes egészében lebénult, nem kommunikál, etetni valamint fürdetni kell, többé – kevésbé már csak egy emberi test.

Ezért jelent a nő számára orvosságot egy pelyhes állú fiú (Jacob Tremblay), akit a gondjaira bíznak. A fiúnak azonban egy este nyoma veszik a házból, a hatóságok pedig úgy gondolják, hogy a kint háborgó hóvihart nem élhette túl.

Mary midndenesetre az eset után különös dolgokat észlel a házban, úgy gondolja, hogy Tom nem távozott még el az élők sorából a vihar idején.

Szereplők:

Naomi Watts, Oliver Platt, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, Crystal Balint, Alex Braunstein, David Cubitt, Ellen David, Clémentine Poidatz, Tim Post

Bezárva előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE