Éjszakai ragadozók Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Éjszakai ragadozók Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Éjszakai ragadozók Teljes Film

Éjszakai ragadozók –

Nocturnal Animals

amerikai thriller, 2016
Éjszakai ragadozók Teljes Film Magyarul Ingyen Online Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Éjszakai ragadozók Teljes Film
 • magyar bemutató: 2016. november 17.
 • amerikai bemutató: 2016. november 18.
 • rendező: Tom Ford
 • főszereplők: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer
 • gyártó studió: Focus Features

   

  Díjak és jelölések:

  Golden Globe-díj (2017) – Legjobb férfi mellékszereplő: Aaron Taylor-Johnson

  Velencei Nemzetközi Filmfesztivál (2016) – Zsűri Nagydíja: Tom Ford

Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő ámulatba ejtő jómódban éldegél férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi komplettnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik mindennapi, és túlzottan gyakorta időszerű üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot fedez fel a postaládájában.
A küldeményben egy regényt található, melyet az ex férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem kommunikált. A csomaghoz Edward egy levélkét is csatolt, melyben arra buzdítja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban van. Este, magányosan az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki javasolták…
…de a mondanivalója kegyetlen és destruktív erejű. Susant olvasás ideje alatt mélyen megindítja Edward papírra vetett írása, és akarva-akaratlanul is visszaemlékszik a szerzővel kollektív szerelmi történetük legintimebb momentumait. Megkísérel magába nézni, életének és pályafutásának ragyogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta megtorlásként eszmél rá a könyvre, melynek irománya arra erölteti rá, hogy átértékelje a választásait. Újraéled a románc, melyet elkallódottnak vélt, és ahogy a történet egyről a kettőre jut, olyan felismerésre ösztönzi magát, amely újraértelmezi a regény bajnokát és személyes önmagát is.
Tom Ford író-rendező brutálisan intim és indulatos romantikus thrillere az imádat és az irgalmatlanság, a retorzió és a megváltás közti hajszálvékony mezsgyét keresi.

Éjszakai ragadozók előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE