Kaptár 6 Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Kaptár 6 Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Kaptár 6 Teljes Film

Kaptár 6 Az utolsó Fejezet –

Resident Evil The Final Chapter

amerikai sci-fi akciófilm, 2017
Kaptár 6 Teljes Film

Kaptár 6 Teljes Film

  • magyar bemutató: 2017. január
  • amerikai bemutató: 2017. január 27.
  • rendező: Paul W.S. Anderson
  • főszereplők: Milla Jovovich
  • gyártó studió: Screen Gems (Sony)
  • további részek: Kaptár filmek

A Milla Jovovich főszerepében készülődő akció-horror sorozat, A kaptár az utolsó részhez érkezett. Az “Utolsó fejezet” immáron a címében is azt pedzegeti velünk, hogy Paul W. S. Anderson-ék kétséget kizáróan pontot tesznek a sztori végére.

Történet

A megelőző Resident Evil mozi követően vagyunk közvetlen. Az emberiség órái lényegesen meg vannak számlálva, esetlegesen már nem is órákról, hanem: percekről van szó. Alice (Milla Jovovich) ellenben egyenlőre még él, ő pedig amolyan utolsó menedékként szolgálhat az emberiség részére. Hősünk úgy határoz, hogy csakis úgy zárhat le mindent, ha visszamegy oda, ahol az egész elkezdődött. Racoon City azonban az utóbbi években, ha lehet még jobban vészesebbé vált, mitöbb az Umbrella Corporation is azon munkálkodik, hogy aktiválhassa erőit és véglegesen elpusztítsa az emberiséget. Mindehhez ellenben Alice-nek és régi-új barátainak is van egy-két hozzáfűzni való szava. Kénytelenek harcolni az idővel, ráadásul vaskos csatákat kell vívniuk az élőhalott hordákkal és a szörnyetegekkel is. Alice szuper adottságait ugyan már elveszítette, ellenben mégis minden idegszálával törekszik arra, hogy végre hajtsa minden bizonnyal befejező küldetését.

Szereplők

Milla Jovovich, Ruby Rose, Ali Larter, Iain Glen, Shawn Roberts, Eoin Macken, William Levy, Rola, Joon-Gi Lee, Lee Raviv, Fraser James, Siobhan Hodgson, Matthew Charles Santoro, Milton Schorr, Vian Singleton,

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE