Logan Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Logan Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Logan Teljes Film

X-Men Logan 

amerikai fantasztikus film, 2017

Logan Teljes Film Magyarul

Logan Teljes Film Magyarul

  • magyar bemutató: 2017. március
  • amerikai bemutató: 2017. március 3.
  • rendező: James Mangold
  • főszereplők: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, Eriq La Salle, Elise Neal
  • gyártó studió: 20th Century Fox
  • további részek: X-Men filmek

Úgy néz ki, hogy ez a momentum is elérkezett. Felkészülhetünk a  végső búcsúzásra. Hugh Jackman legutoljára ölti ki karmait, befejező alkalommal bújik bele Farkas bőrébe ebben a remek X – Men mozi – filmben.

Történet

Minden teljesen átalakult. A nem túl messzi eljövendőben, 2024-ben vagyunk és már nem nincsenek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok rejtőzködnek, és egyre jobban gyengülnek a természet feletti képességeik.  Az X – Men elkallódott,  Nathaniel Essex vállalati igazgató hatékony munkásságának jóvoltából. Az X professzor (Patrick Stewart) valamerre a mexikói határon, egy elhagyatott gyártelepben lappang, molyrágta, öreg és beteg. Csakis hajdani diákja, Farkas (Hugh Jackman) nyújt támaszt neki, azonban már ő sem olyan életerős, mint annak idején. A világ fejetlenség és kupleráj közepette lébucol. Logan és Charles Xavier  kénytelen megbarátkozni ezzel az új helyzettel.

Ha azonban ez nem lenne elég úgy néz ki, hogy szeretett hőseinken is fog az idő vaskos foga. Logan öngyógyító adottságai nagyon legyengültek. X professzor pedig Alzheimer-kórral küszködik, így megállás nélkül felejti el a dolgokat. Logan ennek értelmében szinte csakis kizárólag magára számíthat a Nathaniel Essex elleni küzdelemben, ámbár becsatlakozik egy fiatal ifjú lány is a képbe, Laura Kinney (Sienna Novikov) személyében, aki Farkas női klónját testesíti meg.

Szereplők

Hugh Jackman, Boyd Holbrook, Doris Morgado, Patrick Stewart, Sienna Novikov, Elizabeth Rodriguez, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Dave Davis, Eriq La Salle, Julia Holt, Lauren Gros, Elise Neal, Juan Gaspard, Jaden Francis

X-Men Logan előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE