Miért pont ő? Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Miért pont ő? Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Miért pont ő? Teljes Film

Miért pont ő?-

Why Him?

amerikai vígjáték, 2016
Miért pont ő? Teljes Film
  • magyar bemutató: 2016. december
  • amerikai bemutató: 2016. december 25.
  • rendező: John Hamburg
  • főszereplők: James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch
  • gyártó studió: 20th Century Fox
Laird (Bryan Cranston) szüntelenül is nagyon gondot fordított a lányára, és a lehető legpompásabb életet próbálta a számára biztosítani. Amikor a kislány felnőtt és megtalálta az élete szerelmét, akkor be is mutatja a szüleinek. A pasija egy extrém gazdag fiú, ami még rendben is lenne, de irgalmatlanul agyatlan, ami nagyon nem jön be az apjának.
Ha kell selymes, ha kell acélos, mi az? Hát, magától értetődően, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is félti szeretett lányát, és boldogan leste, ahogy felnőtté válik. És most végre – valahára megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé elmebeteg, abszolúte kibírhatatlan és őrületesen gazdag (James Franco).
A családapa bekeményít. Nem hajlandó tolerálni a srác szégyentelen mániáit, vetélytársa viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apjának vérben forog a szeme. A huzakodás csetepatévá, azután totális csatározássá válik.
A srác mindent megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác meg akarja kérni a szerelme kezét miközeben az apát a gutaütés kerülgeti?
Eljött ideje, hogy eltöltsenek együtt egy végeláthatatlan, közös víkendet.

Miért pont ő? előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE