Némaság Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Némaság Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Némaság Teljes Film

Némaság

amerikai történelmi dráma, 2016

Némaság Teljes Film Magyarul

Némaság Teljes Film Magyarul

Magyar cím (Korhatár): Némaság (16E)
Eredeti cím: Silence
Műfaj: Dráma, Történelem
Játékidő / Technikai információ: 161 perc / 2.35 : 1
Mozipremier (USA): 2017. január 13.
Mozipremier (Magyar): 2017. március 16.
DVD / Blu-Ray megjelenés:
Rendező: Martin Scorsese
Forgatókönyvíró: Martin Scorsese, Jay Cocks, Endo Suszaku (regény)
Filmstúdió: Cappa Defina Productions, CatchPlay
Magyar forgalmazó: Freeman Film

Martin Scorsese legfrissebb filmje teljesen a 17. századig röpíti vissza a nagyérdeműt. A főszereplőket tekintve pedig Andrew Garfield, Adam Driver és Liam Neeson tűnik fel a mozi vásznain.

Történet

A 17. század közepén vagyunk és két portugál lelkipásztort identifikálhatunk, akik a távoli Japánba ruccannak ki. Ennek a útnak többféle célja is van. Egyfelől Isten igéjét szeretnék terjeszteni a messzi országban . Továbbá céljaik közt van az is, hogy felkutassák pártfogójukat Cristóvao Ferreira-t (Liam Neeson). Ferreira-val kapcsolatban az a hír terjeng, hogy a férfit borzalmas kínvallatásoknak vetették alája, amelynek következtében még hitét is képes volt visszautasítani.

Sebastiao Rodrigues (Andrew Garfield) és ugyan csak jezsuita lelki társa, Francisco Garrpe (Adam Driver) egy csakugyan nem mindennapi világban találják magukat. Az egzotikus és szamuráj kultúrát ki hangsúlyozó országban igazi szőrös szívűségeket látnak és be kell vallaniuk, hogy Japánban teljes mértékben más szabályok vannak életben, mint a keresztény Európában.

Rodrigues-t roppant módon megrendítik a Japánban látott dolgok, ennek ellenére lelke mindenféleképpen válaszokat szeretne kapni Istentől. Mindezek mellett pedig mentorát is fel akarja kutatni, nyomozásai során ellenben olyangyötrődéseken kell keresztül mennie, amelyek nem csak szimplán a hitét, de az életét is elég komoly veszélybe sodorják.

Szereplők

Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano, Ciarán Hinds, Issei Ogata, Shin’ya Tsukamoto, Yoshi Oida, Yôsuke Kubozuka, Kaoru Endô, Diego Calderón, Rafael Kading, Matthew Blake, Benoit Masse, Tetsuya Igawa

Némaság előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE