Pofoncsata Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Pofoncsata Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Pofoncsata Teljes Film

 

    Pofoncsata

amerikai vígjáték, 2017

Pofoncsata Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Pofoncsata Teljes Film 

  • magyar bemutató: 2017. február 16.
  • amerikai bemutató: 2017. február 17.
  • rendező: Richie Keen
  • főszereplők: Ice Cube, Charlie Day, Tracy Morgan, Jillian Bell, Dean Norris, Christina Hendricks, Dennis Haysbert
  • gyártó studió: New Line Cinema (Warner Bros.)

Charlie Day és Ice Cube igazán hajba kapnak legfrissebb mozi filmjükben. A páros az iskola grundon rendezi el az aktuális vitahelyzetet a Pofoncsatában.

Történet

Campbell (Charlie Day) amilyen borsszemnyi, olyan szorgalmas. A tanárként melózó pasas viszont elköveti életének minden bizonnyal eddigi legorbitálisabb melléfogását. Kirúgatja egyik munkatársát. Strickland (Ice Cube) azonban nem az a fajta, aki egy hamar annyiban hagyná a történéseket. Úgy határoz, hogy egy tanítás követő küzdelemre hívja ki egy szempillantás alatt szerzett haragosát.
A tervezett dulakodásnak, a pofoncsatának azon nyomban híre megy az egész iskolában és az összes osztályteremben a várva – várt csetepatéra készülnek. Annyira senki se kételkedik afelől, hogy ki lesz az, aki sebesülések nélkül hagyhatja el az udvart. Alapjában véve Campbell is tisztában van azzal, hogy szét lesz verve az arca, ezzel szembe igyekszik tisztességesen felkészülni, hogy legalább emelt fővel mehessen majd a kórházba.

Szereplők

Christina Hendricks, JoAnna Garcia Swisher, Charlie Day, Ice Cube, Dean Norris, Jillian Bell, Dennis Haysbert, Max Carver, Kumail Nanjiani, Charlie Carver, Alexa Nisenson, Kym Whitley, Tracy Morgan, Stephnie Weir, Autumn Dial

Pofoncsata előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE