Tapló télapó 2 Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Tapló télapó 2 Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Tapló télapó 2 Teljes Film

Tapló télapó 2

Bad Santa 2

amerikai vígjáték, 2016

Tapló télapó 2 Teljes Film Magyarul Ingyen Online
  • magyar bemutató: 2016. november
  • amerikai bemutató: 2016. november 23.
  • rendező: Mark Waters
  • főszereplők: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Tony Cox, Brett Kelly, Christina Hendricks, Jenny Zigrino, Ryan Hansen, Jeff Skowron
Az besavanyodott, folyton zaklatott szeszkazán, az áruházi Télapóként güzülő Willie Soke (Thornton) állandóan nyugtalan: megállás nélkül valami pénzes munkán töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó eshetőségen, és újra összejön a börtönből a napokban szabadult pici tettestársával, Marcusszal (Tony Cox), hogy karácsony éjjel kifosszanak egy chicagói jótékonysági épületet. Velük tart a már felnőtt korba lépő pufók és jó hangulatú pulya is (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról hirhedt Willie-ből is képes némi emberséget kifacsarni.
Az történéseket Willie szabad szájú anyja (Kathy Bates), is jól felbolygatja, aki a bűnözésben nem ismer szellemes megjegyzést és aki számára az etika sosem volt barikád. És ha ez még nem lenne elégséges, a pénzéhségtől fűtött anti-Télapó sóvárgását tisztességesen felkorbácsolja a jótékonysági épület igazgatója, a jól öltözött és igen bájos Diane (Christina Hendricks), akinek aranyból van a szíve és acélból a szexuális vágya.

Tapló télapó 2 előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE