Trainspotting 2 Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Trainspotting 2 Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Trainspotting 2 Teljes Film

Trainspotting 2 –

T2: Trainspotting

angol filmdráma, 2017
Trainspotting 2 Teljes Film
  • magyar bemutató: 2017.március 2.
  • angol bemutató: 2017. január 27.
  • rendező: Danny Boyle
  • főszereplők: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner, Robert Carlyle
Még 1996-ban Danny Boyle megalkotta a Trainspottinget, ami azért pénzügyileg nem volt  egy mindent elsöprő mű alkotás, de azóta kultusz filmmé nőtte ki magát. A továbbvitel választási lehetősége mindig is ott volt a levegőben, ugyanis a fő karakterek is szíves örömest vissza tértek volna a rendezővel együtt, és végül (ám de bár nem utolsó sorban) 20 év után végre elkészülhetett a folytatás, a második rész.
Négy edinborough-i szimpatikus legény, meg a heroin story-ja húsz évvel korábban rabul ejtette a mozis világot. A kíméletlen, könyörtelen, brutális valóság és a debil, őrült humor nagy találkozásából kultikussá alakult film valamint négy emlékezetes – ám de bár kissé rázós – pasas született. Most mind a négyen vissza térnek: az évek őket sem kegyelmezték meg, és ők továbbra se kímélnek senkit.
Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy ezeréves jóbarát, akikett remek viszontlátni (de lehetőleg nem egy fekete sikátorban persze) újra akcióba kezdenek.
„Rémisztő, komikus, elkeserítően búval bélelt, és tele van pajzán vizuális megoldásokkal” – jellemzi a filmet Peter Bradshaw, aki ötből négy csillagott adott rá a The Guardianben. „A kilencvenes évek nem népszerű Britanniájának korszellemét tükröző filmként indult ki, de napjainkban egy könyörtelen fekete humorként született újjá, amely a középkorú férfiak zaklatottságiról és a haláltól való feszengésről szól.”
„A filmmel szemben támasztott követelmények hátborzongató teherként nehezedhettek az alkotókra, de az égnek hála mindent lehet mondani a T2 Trainspotting-ra, csak azt nem, hogy csapnivaló lenne. A következő szavak passzolnak leginkább hozzá: klasszikus, szellemes, letargikus és kiismerhetetlen” – olvasható az NME kritikájában.
Trainspotting 2 teljes film teaser előzetes: