Vakfolt Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Vakfolt Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Vakfolt Teljes Film

Vakfolt

magyar akciófilm, 2016
Vakfolt Teljes Film Magyarul Ingyen Online
  • magyar bemutató: 2016. november
  • rendező: Slemmer Ádám
  • főszereplők: Rábaközi Gergő, Réti Nóra, Benesovits Áron, Slemmer Ádám, Bernáth Viktor, Járosi Róbert Gábor, Bori Ádám András, Varsányi Szabolcs, Dorogi Péter, Jenővári Miklós, Kálid Artúr
Várady Attila élete egy katasztrofális közlekedési baleset miatt gyökeresen átformálódik. Imádott húga kerekesszékbe kényszerül, és kimagasló kórházi ápolást kíván. Attilára több hónapnyi eredménytelen munkakeresés után egy kivételes csapat bukkan rá, melynek az a feladata, hogy beültessen egy mikrochipet egy jól ismert kutató szemgolyójába. A megbízatás törvénybe ütköző, ezért minden lépést részletekbe menően kell előkészíteni. Az új technikával készült mikrochip segédkezésével az emberi szem kameraként üzemel. Ezt felhasználva bárkit szemügyre lehet venni. A szem azon szakaszába rejtik el a chipet, ahonnan a látás információja kijelentkezik az agyba, ezt hívjuk a vakfoltnak.
Az bevetés végrehajtása során Attila bensőséges viszonyba kerül a banda egyetlen egy női tagjával, Laurával. A zsenge és szexi lány élete sem nevezhető zavartalannak, ezért Attila személyében empatikus társra talál. A történet előrehaladtával Attilának rá kell jönnie, hogy csak a valós barátaira számíthat. Kishúga védelme érdekében olyan cselekedetekre szánja el magát, melyekre előtte sosem élmodott volna, hogy képes lehet.

Vakfolt előzetes:

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE