Váratlan szépség Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Váratlan szépség Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Váratlan szépség Teljes Film

Váratlan szépség-

Collateral Beauty

amerikai dráma, 2016
Váratlan szépség Teljes Film
  • magyar bemutató: 2016. december
  • amerikai bemutató: 2016. december 16.
  • rendező: David Frankel
  • főszereplők: Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Pena, Naomie Harris, Jacob Latimore, Kate Winslet, Helen Mirren
  • gyártó studió: New Line Cinema (Warner Bros.)
Will Smith legújabb drámájában, amiben egy eredményes cégvezetőt játszik, azonban a gyermeke elvesztése következtében teljes mértékben átformálódik. Totálisan befordul az egykoron gondtalan pali és leveleket kezd el írni az életet szignifikáns dolgoknak, mint a szeretet, a halál vagy az idő. Az egyik nap egyszer csak az írásaira válaszokat kezd kapni.
Egy talpraesett New York-i cégvezetővel (Will Smith) hátborzongató sorscsapás történik, melynek hatására átlényegül az élete. Nem bírja feldolgozni a vele történtek súlyát, begcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre jobban távolodik addigi világától… már olyan messzire, hogy öreg barátai egy újabb szerencsétlenségtől félnek.
Tervet gyártanak a ksizabadítására. Kockázatos, rizikós tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de van rá esély, hogy segít, hogy a szenvedő szembe nézzen az élettel – ha érdemes.

Váratlan szépség előzetes:

 

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE