Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet Teljes Film Magyarul Ingyen Online


Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet Teljes Film Magyarul Ingyen Online

Teljes magyar szinkronos filmek online kiváló minőségben az oldalon. Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet Teljes Film

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-

Rogue One: A Star Wars Story (3D)

amerikai sci-fi kalandfilm, 2016
Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet Teljes Film
  • magyar bemutató: 2016. december 15.
  • amerikai bemutató: 2016. december 16.
  • rendező: Gareth Edwards
  • főszereplők: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk
  • gyártó studió: Walt Disney Pictures, Lucasfilm
  • további részek: Star Wars filmek
A Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) egy amerikai sci-fi film, mely a Csillagok háborúja film szériának egyik gyöngyszeme, ezzel szemben nem fűződik teljes mértékben az egyéb epizódokhoz.
A történet az Egy új remény előtt nem sokkal zajlik majd, amikor is a lázadók egy kisebb osztaga el akarja rabolnii a Halálcsillag tervezetét.
A filmet Gareth Edwards rendezte, forgatókönyvét Gary Whitta és Chris Weitz vetette papírra. A performanszt a Lucasfilm protezsálta, és 2016. december 16-án jelent meg az Egyesült Államokban, illetőleg a világ további részén is.
További Érdekességek:
A rendező nyilatkozása alapján a film címében is megtalálható ‘Zsivány Egyes’ egy katonai hívójel alapvetően, ámde van egy metaforikus mondanivalója is, ennek értelmében a film egyik jellemére utalván. A “rogue” kollokáció magyarra lefordítva “zsivány”-t, “csirkefogó”-t jelöl – ennek ellenére az eredeti angol szófordulat lázadóra sugall, akit lehetetlen irányítani. Ezért is vizualizálható el az, hogy ez egy hivatkozás lehet Gareth Edwards-tól mindarra, hogy ez a film különálló, nem része az ‘Anakin-sztorinak’.

 Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet előzetes:

FILM MEGTEKINTÉS/LETÖLTÉS

 

A MOZIMEGOSZTÓ OLDALAK LINKJEIHEZ KATTINTS IDE